Om Oss

Westins startade som många andra bolag, smått med en liten maskin i källaren 1997 som då hette Westins reklamtryckeri och blev snabbt ett tryckeri med specialkunskaper. Kvalité och svårlösta problem blev vårt esse.

Idag har vi flertalet märkmetoder och ser kunder som samarbetspartners mot ett gemensamt mål, slutprodukten.

Westins är ett 1500 kvm stort Märkhus i Kungsbacka alldeles vid E6, vi erbjuder dig som kund högsta service och kvalitét till ett konkurrenskraftigt pris.

Tack vare många olika trycktekniker har vi möjlighet att trycka på i stort sett allt och att erbjuda ett brett sortiment av trycksaker. Vi jobbar kontinuerligt för att du ska få det bästa utbudet och ser fram emot att möta ert behov och bygga en bra kundrelation. Tveka inte att kontakta oss oavsett hur tokig din idé kan tänkas vara, vi antar utmaningen

Kvalitét

Alla våra produkter behandlas omsorgsfullt från start till slutleverans. Att produkterna är av högsta kvalité är lika viktigt för dig som kund som för oss.

Variation

Vi trycker i stort sett på allt med våra olika trycktekniker, så begränsningarna är näst intill obefintliga för vad vi kan skapa tillsammans.

Service

Service är viktigt för oss på Westins och vi vill att du som kund ska känna dig väl bemött och nöjd när produkterna levereras.

Tryckeriet

Teamet på Westins är serviceinriktade och delar samma gemensamma intresse för tryck och finns här för att möta dina behov. Vi följer dig gärna från idé till färdig trycksak och finns endast ett samtal eller mail bort.