Trycktekniker

Oavsett material, yta, storlek eller form klarar vi det. Trycktekniker vi jobbar med är Tampotryck, Screentryck, Sublimering, Inkjet digital, Digital laser samt Laser 3D. mm. Nedan hittar du exempel på vilka trycktekniker som används till vilka produkter. Har du funderaringar är du varmt välkommen att kontakta oss.
tampotryck

Tampotryck

Mångsidig tryckmetod på oregelbundna ytor. Tampotryck används ofta till profilprodukter och presentreklam. Produktexempel är Bollar, pennor, nyckelringar etc.
screen-tryck

Screentryck

Mångsidig tryckmetod på plana ytor. Med screentryck kan man i princip trycka på vilket material som helst, runda eller platta former och i vilket format som helst. Produktexempel är muggar, kläder, plåtburkar etc.
sublimering

Sublimering

Digital metod på polyester ytor. Trycket går in i ytan på det föremål trycket ska sitta på vilket gör att hållbarheten på trycken blir lika långa som på förmålet självt samt att det inte blir några kännbara kanter efter trycket. Produktexempel är kläder.
inkjetdigital

Inkjet Digital

Mångsidig tryckmetod, variabel data med UV-härdning. Använder CMYK-färger vilket gör att du kan trycka i skiftande nyanser eller enfärgat. Används till tryck med många färger och toningar, exempelvis fotografier eller flerfärgade logotyper med skuggningar.
laserdigital

Digital laser

Co2 och Nd-YAG-laser med variabeldata.
Nd-YAG-laser med 3D optik med variabeldata.
Nd-YAG Mopa 3D optik med variabeldata